kowal123a Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam zaznaczę,że jestem nowym użytkownikiem forum i jeśli napisałem temat z błędem to przepraszam.Przejdzmy do mojego problemu.Mianowicie jestem od niedawna posiadaczem suzuki ts 125 mam mały problem mianowicie chce dokupić część do ts'ki lecz nie znam jej nazwy chodzi mi dokładnie o ten 'dydek' co wystaje z karteru do którego mocuje się linkę sprzęgła jeśli ktoś kupował takowy to niech napiszę fachową nazwę i najlepiej gdzie mógłbym go dostać pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 sprawdzasz serwisówkę/ fiszki i masz nr fabryczny. to najpewniejsza metodajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi