Kooboo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Po kilkudniowych zmaganiach z kłamcami, oszustami, naciągaczami, łgarzami, krętaczami i cwaniakami wreszcie udało mi się znaleźć motocyklistę, którego niestety niedola zmusiła do sprzedaży jego pięknego Bandita, rocznik 2003. Żal mu było sprzedawać, ale takie życie.Od trzech dni moto jest już w moich rękach i już doskonale rozumiem, dlaczego mu było żal. Oto fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ammore Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jak masz motor długo , nazywasz go , kochasz jak żonę :D ... to trudno sprzedać ;c. Cytuj "Nie da żona , nie da teść co da silnik R6""Śmierć jest szybka ... Nie daj się dogonić""Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi ale też olej w głowie..."Pamiętaj ! Lewa w górze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Gratulacje !!! Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir05 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 BOSKI ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooboo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dzięki :)Sprzęt cieszy mordkę jak nie wiem, nie mogę się doczekać pierwszego dłuższego wyjazdu, ale praca nie pozwala na razie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartektoki Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 to zupełnie jak u mnie Kooboo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Piękny. Widać , że był kochany :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian99 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Świetny , motocykl . Gratulacje dla nowego właściciela . Obyś szanował go :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi