Augan Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Proboszcz Parafii przy ul. Fortecznej 53 w Poznaniu, organizuje w dniu 16.06.2013r. rodzinny festyn. Zwrócił się do mnie o zorganizowanie grupy motocyklistów, którzy tego dnia zechcieliby na godz. 15.oo dotrzeć na ww. imprezę organizowaną tuz przy tym kościele. Proszę więc motocyklistów z Poznania i bliższych oraz dalszych okolic o przyjazd pod ww. adres na godz. 15.00 dnia 16.06.2013r. gdzie zaprezentujemy swe maszyny miejscowej społeczności. Ja z gronem znanych mi motocyklistów spotykam się o godz. 14.00 na Rynku w Czempiniu skąd udamy się na imprezę. Jeśli ktoś chce do nas dołączyć to serdecznie zapraszam na miejsce zbiórki lub bezpośrednio na ul. Forteczną 53. Tych którzy zachcieliby wziąć udział w prezentacji motocykli proszę o inf. na priva abym mógł przekazać proboszczowi informację ilu nas dojedzie w celu wydzielenia stosownej ilości miejsca dla naszych maszyn. Serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Augan.Wrzuć temat na wgm.net.pl , tam pewnie będzie Ci łatwiej znaleźć bikerów z Poznania. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Augan Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 dzięki - już to robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi