emil11 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Z ciężkim sercem, ale muszę, po 6 latach rozstać się z GPZ500. W najbliższym czasie oferta sprzedaży trafi na allegro, ale na razie pytam w znajomych forach. Może ktoś szuka. Może ktoś szuka dla znajomego.Pewny sprzęt, przejechałem na nim ok.23000km, bez większych usterek. Razem z narzeczoną objechaliśmy na nim Mazury, z jednodniowym wypadem do Wilna na Litwę, Zakopane, a rok temu Pieniny. Spalanie w trasie z wakacyjnym obciążeniem ~5l, na co dzień do 6l.Nowy akumulator Yuasa, założony 2 miesiące temu.Opony Pirelli Sport Demon (obie wymienione w lipcu 2012, prawie jak nowe).Silnik zalany syntetykiem Castrol Power 1 Racing (lipiec 2012).Uszczelniacze i olej w przednim zawiasie wymienione w marcu 2012.Nowa tulejka i ślizg tylnego wahacza wymienione w lipcu 2012.Ostatnio naprawione sprzęgiełko rozrusznika. Dla przyszłego właściciela zostawiłem do wymiany napęd - koszt nowego łańcucha z zębatkami ok. 300-400zł.Co warto zauważyć motocykl posiada oryginalny lakier i naklejki, sklejona i malowana była tylko owiewka, bo kilka razy zdarzyło się, że motocykl upadł.Posiadam pełną dokumentację motocykla, wcześniejsze umowy kupna-sprzedaży, książkę serwisową z wpisami do przebiegu 26 126km, instrukcję obsługi, itp.Motocykl NIE był sprowadzony, kupiony w Warszawskim salonie Kawasaki.Do obejrzenia w miejscowości Topór, 65km od Warszawy w kierunku Wyszkowa, Białegostoku.Do GPZtki przymocowany jest stelaż Monorack razem z płytą montażową GIVI Monokey. Ja używałem z kufrem Givi V46. Płytę, stelaż i kufer mogę sprzedać razem z motocyklem lub oddzielnie.Kilka poglądowych zdjęć:z 2012 r. z 2009 roku: Cytuj Fotograf ślubny WarszawaZdjęcia ślubne Ostrów Mazowiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikapon Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Chciałbyś pozbyć się kuferka i płyty? Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi