streng9 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 No i stało się. Jestem szczęśliwym posiadaczem tłumików Slip Ons V&H. Interesowałem się montażem całego wydechu ale dzwoniąc do H-D w Warszawie - Liberator zostałem poinformowany, że jeżeli zamontuję nowe tłumiki w oryginalnych kolankach na 100% nic nie będę musiał zmieniać nawet filtra powietrza.Zwłaszcza, że mam model gaźnikowy. Tą samą opinię uzyskałem w firmie Marex Motor gdzie zakupiłem same tłumiki. Mają przyjść w piątek:) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za odpowiedzi:) W razie co są jeszcze DB killery. Zmiana końcówek wydechu nie wymusza zmiany filtra ;) Po zmianie tłumików zwróć tylko uwagę na wygląd świec - jeśli ich kolor będzie w normie, to nic nietrzeba będzie robić, ale jeśli będą białe (zbyt uboga mieszanka) to trzeba będzie się pobawić w strojenie gaźnika. Cytuj <span style='color: rgb(128,0,0)'>Absens carens</span> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boccacio Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ok Dzięki za radę. Tydzień temu zmieniłem przewody i świece na Screamin Eagle. Zobaczymy po założeniu tłumików jak wszystko będzie się zachowywało. W każdym bądź razie - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi