Worldgorger Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Co sądzicie o Suzuki DR 600 z roku tak 1986 za cenę około 4000zł? Czy można za to kupić dobrą DR?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 za 4000 z 86? to nie moze być nic dobrego. dołuż lub dozbieraj coś i kup cos pożądniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okropnymarcin Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 OJOJOJJJ ;-) święte słowa, musisz wiedzieć, że takie motocykle szybciej szarpie ząb czasu i użytkownik niż ilość przejechanych kilometrów. Teoretycznie ;-) mogł by być coś wart, ale w tym przypadku to rzecz idywidualnego egzemplaża. Ja jeżdżę XL600R z 84 roku ;] i sobie chwale, pare rzeczy wymieniłem (dolicz odarazu jakieś 600zł na zest.napędowy-do tych 4000) i mam spokój, ale kupiłem go (3 lata wstecz) od drugiego właścieciela, więc sam rozumiesz... Nierozbijaj jeszcze skarbonki!!!! ;-):-) hihi wiem wiem swędzi nadgarstekkk :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 kupisz coś tańszego i bedziesz musiał w niego włożyć kase , a jak kupisz od razu droższe moto to oszczędzisz sobie kłopotu z wymianą części czyli wychodzi na to samo ale nie ma kłopotu że ci sie coś rozwali :lol: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 Z drugiej strony, jak chcesz dla siebie na dłużej, to może warto coś tańszego i zrobić samemu remącik, niż wierzyc komuś, że on go porządnie zrobił. BO prawdę powiedziawszy, moto świeżo po porządnym remoncie to tylko Marlew sprzedaje! A normalnie to zapomnij. Zwłaszcza że remont enduro, jak skrzynia nie jest zapita, nie jest tak smiertelnie drogi. Dolicz to tego dwa tysiące i masz porzadnie zrobione moto. I wiesz co masz! Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi