skamil89 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam posiadam Husqvarna CR 250 z 1991roku i mam problem.Po rozebraniu lag spisałem numer uszczelniaczy 40/50/10,5 KACO a i one maja z dwóch stron sprężynki uciskowe.Nigdzie takowych nie moge znalez.Może ktos wie gdzie moge takie kupic a jeszcze ile oleju wchodzi do takiej lagi??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skamil89 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Nik nie poratuje wiadomosciami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jeśli nic się nie dopasować ze sklepu z uszczelniaczami (zwykle wysokość może się lekko różnić w dół a i tak przypasuje). To dzwoń do husqvarna mleczek albo zych off road to ci sprowadzą. Poza tym z jedną sprężynką też dadzą radę ale szybciej się zużyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skamil89 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Na forum znalazłem ze juz takich nie ma a daja 40-49.5-7/9 i o to chodzi ze bedzie trzeba blaszke dawac na zew, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi