kamil2236 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 witam kupiłem taki ,,wynalazek,, heheh potrzebuje pomocy od was bo potrzebne mi sa częsci własnie do tego motoroweru i nie wiem czy jest jakas firma w polsce od silników saxonette automatic która sprzedaje częsci ? najbardziej zalezy mi na pokrywie lewej silnika bo jest pęknieta motorek bd przechodził kompletny remont poprzez malowanie czyszczenie do ostatniego pyłku brudu czyli będzie cacko wstawiam zdjęcia z neta bo swoich nie mam prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Lepiej pospawaj tą pokrywę bo znalezienie do tego części to będzie cud. Ewentualnie szukaj w kraju gdzie to wyprodukowali lub całego mopeda z takim samym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil2236 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 własnie chodzi o to ze nie ma tej pokrywy bo została mała część z niej tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi