przemek96 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Stałem się posiadaczem ładnej partii naklejek forumowych Motocykle są wszędzie . Kluczbork i okolice na zamówienie ;) , Opole - będę w weekend na Politechnice, także jakby był Ktoś chętny to śmiało napisać (mogę dać większą ilość do rozdania na Opole), prawdopodobnie będę leciał w długi weekend w pepiki, także Prudnik, Głuchołazy, Nysa mogę podrzucić . Piszcie proszę w temacie lub na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ho! Ja by wzioł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Tobik podrzucisz coś na Namysłów ? Numer Twój mam, to w tygodniu może się odezwę i podjadę jeśli będziesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jo! Dzięki za naklejki, Namysłów już załatwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Na opole też poszło poprzez opolskie forum, powinny być w sklepach motocyklowych, Kluczbork ma w sklepie motocyklowym i w intercarsie, "parę" sztuk poszło na zlocie na Grodzie koło Byczyny . Zostało mi parę sztuk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi