macio129 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 MAM małe pytanko wczesniej miałem założony mniejszy cylinder i tłok , a teraz większy Na starym tłoku były 2 pierścienie , a na nowym 1 to daje jakąś rużnice czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 różnica a różnica to Twój problem a tłok na jednym pierścieniu ma mniejsze opory w cylindrze Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio129 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 czyli to nic sie nie stanie jak założe komplet cylinder i tłok z jednym pierścieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_MX_1994 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 panie Piotrze gdzie to się rodzi ? :biggrin: ja bym nie zakładał bo ci może tłok bokiem wyjść :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi