BonBon Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Witam mam Aprilię SR50 mam dwa problemy . Pierwszy to jest ten , że nie wiem jaką ona ma dokładną nazwę czy SR50 Viper czy Urban Kid wygląda ona tak samo jak na zdjęciu tutaj .-> https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS378YVkbw_qnkrBmn2ayn_u7tYzhq_Zltci42TdeJkF51FG5_C <- Jest ona chłodzona cieczą , jest z rocznika 1996 i ostatnio zaczął słabnąć . Gdy mam ją na pełnym gazie to wyje jak po*eba** i jedzie tylko 50 / 60 KM/h i nie wiem co może mieć winę . Mi się wydaje , że być walnięty wariator .Ostatnio czyściłem gażnik była bardzo mocno zanieczyszczony i od tego czasu zaczął słabnąć . Pod dużą górkę zaczyna się grzać albo gdy już chodzi na pełnych obrotach.Poszukuję Wariator jakiś dobry do 100 zł tarczę do wariatora oraz sprężynę czerwoną razem może być 160 zł . Ostatnio czyściłem gażnik była bardzo mocno zanieczyszczony i od tego czasu zaczął słabnąć . Pod dużą górkę zaczyna się grzać albo gdy już chodzi na pełnych obrotach .\Druga sprawa to amortyzator gazowy , albo olejowy też tego nie wiem , jest wlot powietrza , ale gdy go pompuje sprężarką samochodową to w ogóle nie staje się twardy , powietrze spierdziela przez wentylek podczas pompowania . Proszę o pomocOdświeżam .Odświeżam Edytowane 8 Maja 2013 przez BonBon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonBon Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Odświeżam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 po następnym "odświeżam" temat wyląduje w koszujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi