barteck_street Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 O który miecz Ci chodzi? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 To jeszcze napisz w Ogłoszeniu że po Glebie :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zaraz gleba, lusterko złamane :D Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No rzeczoznawca policzył prawie wszystkie owiewki do wymiany, bo miały jakieś tam rysy. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Masz rozmach ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 No rzeczoznawca policzył prawie wszystkie owiewki do wymiany, bo miały jakieś tam rysy.To wstaw aktualne zdjęcia, bo jakis przyjedzie z kolegom z daleka i sie wkurzy jak zobaczy porysowanego sprzęta :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Właśnie te rysy były tam od zawsze :D Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi