pan starszy Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 A może hulajnogę :banghead: radze ci kup 50 nsr laski i tak się niepołapią czy to cbr czy nsr dotego kask z wysuniętą szczęką a jak już wyrwiesz jakąś nastolatke to zadzwoń a ja ją zab :twisted: iore na prawdziwym motocyklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 starszy - odpuśćod jakiegoś czasu czytam Twoje posty i mam wrażenie, że Ty masz jakieś problemy z samookreśleniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Czołem,Czytam swiru twoje posty i ręce rozkładam.Chłopie po pierwsze koledzy podpowiadają zrób prawko !!To Ci wyjdzie na dobre, z prawem i może wówczas będziesz miał mała okazję się przekonać czy ty w ogóle chcesz jeździc na dwóch kółkach. Jak na razie z twoich wypowiedzi widać, ze poszpanować chcesz. Bezpieczniej kupic "malucha" jakis wypasione CAR-AUDIO, zimne łokcie i te sprawy i panienkę poderwiesz. Co do moto to radzę się przekonać. Nawet podczas jazdy na placu podczas kursu czy podczas pierwszego wyjazdu na miasto z instruktorem zobaczysz, będziesz wiedział co dalej czujesz do dwóch kółek. Taka moja rada. Druga sprawa nie robiłbym sobie jaj z zakupu kasku powiedzmy troche lepszego a nie łupiny za 20 zł. Przecież ochrona to podstawa, a sam kask tylko ?? To dalej kosztuje niezłe pieniążki sam chyba wiesz ;) Zatem radzę się zapisac na prawko, pojeździsz troche zobaczysz. No i dalej może dołączysz do grona motocyklistów. :banghead: PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZX6R_ninja Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Ej chlopaki.Widze, ze bardzo energicznie wlaczyliscie sie w te rozwazania a mi to nie ma kto pomoc...Rzuccie mi kilka propozycji na moj post o temacie:ZX-6R ninja or CBR600F bo juz niedlugo wybieram sie obejrzec pewna cebre f-4 z 2000r....Z gory dziekuje i przepraszam ze nie na temat swiruradom..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 14 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 noi jestem głupi :P juz sam nie wiem co robić;) :P chyba wezme sobie wszystko do serducha :mrgreen: i posłucham was kupie 50ccm :P albo 80 zarejestrowane na 50 :P pojeżdże jak sie spodoba zrobie prawko w następnym sedzonie coś większego :P kupie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 starszy - odpuść od jakiegoś czasu czytam Twoje posty i mam wrażenie, że Ty masz jakieś problemy z samookreśleniemSAMOOKREŚLENIEM PREFERENCJI SXUALNYCH NO KTO WIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale co złego widzisz w rwaniu lasek na nsr facet ma 18 lat niech czerpie życie pełnymi garściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi