Skocz do zawartości

2-gi moto pomóżcie co wybrać??

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem,

Czytam swiru twoje posty i ręce rozkładam.

Chłopie po pierwsze koledzy podpowiadają zrób prawko !!

To Ci wyjdzie na dobre, z prawem i może wówczas będziesz miał mała okazję się

przekonać czy ty w ogóle chcesz jeździc na dwóch kółkach. Jak na razie z twoich wypowiedzi widać, ze poszpanować chcesz. Bezpieczniej kupic "malucha" jakis wypasione CAR-AUDIO, zimne łokcie i te sprawy i panienkę poderwiesz.

Co do moto to radzę się przekonać. Nawet podczas jazdy na placu podczas kursu czy podczas pierwszego wyjazdu na miasto z instruktorem zobaczysz, będziesz wiedział co dalej czujesz do dwóch kółek. Taka moja rada.

Druga sprawa nie robiłbym sobie jaj z zakupu kasku powiedzmy troche lepszego a nie łupiny za 20 zł. Przecież ochrona to podstawa, a sam kask tylko ?? To dalej kosztuje niezłe pieniążki sam chyba wiesz ;)

Zatem radzę się zapisac na prawko, pojeździsz troche zobaczysz. No i dalej może dołączysz do grona motocyklistów. :banghead:

Pozdrawiam

Michał

Ej chlopaki.Widze, ze bardzo energicznie wlaczyliscie sie w te rozwazania a mi to nie ma kto pomoc...Rzuccie mi kilka propozycji na moj post o temacie:ZX-6R ninja or CBR600F bo juz niedlugo wybieram sie obejrzec pewna cebre f-4 z 2000r....Z gory dziekuje i przepraszam ze nie na temat swiruradom.....

noi jestem głupi :P juz sam nie wiem co robić;) :P chyba wezme sobie wszystko do serducha :mrgreen: i posłucham was kupie 50ccm :P albo 80 zarejestrowane na 50 :P pojeżdże jak sie spodoba zrobie prawko w następnym sedzonie coś większego :P kupie :P

• 2 tygodnie później...
starszy - odpuść

od jakiegoś czasu czytam Twoje posty i mam wrażenie, że Ty masz jakieś problemy z samookreśleniem

SAMOOKREŚLENIEM PREFERENCJI SXUALNYCH NO KTO WIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale co złego widzisz w rwaniu lasek na nsr facet ma 18 lat niech czerpie życie pełnymi garściami