wolkan Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Fajne :) Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 super filmik :D a skoro sentymentalnie wracamy do ostatniego SSSJ to wreszcie udało mi się wrzucić zdjęcia na picassa więc się z Wami nimi podzielę :P https://picasaweb.google.com/111075860535467597119/VIIISSSJKarkonosze2123062013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOK4np2DoInRwAE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Estrelka! Ja Ci BARDZO dziękuję! Sobie tapetę nową zrobiłem z jednego z tych zdjęć... Dzięki! Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Trochę trzeba było poczekać, ale foty naprawdę zacne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zapowiedź filmu pierwsza klasa :) Następna Japonia dopiero w 2014 :banghead: (o ile mnie pamięć nie myli) Nie ma możliwości obejrzenia całości szybciej?? :rolleyes: Estrelia fotki super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 :) najlepszego na Święta i Sylwka! zdrowia, pogody ducha wspólnego tematu z rodziną i takie tammmmmmm. -najlepszego i domiłego i szybkiego zobaczenia :) foty - że aż się ......... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi