wolkan Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Fajne :) Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 super filmik :D a skoro sentymentalnie wracamy do ostatniego SSSJ to wreszcie udało mi się wrzucić zdjęcia na picassa więc się z Wami nimi podzielę :P https://picasaweb.google.com/111075860535467597119/VIIISSSJKarkonosze2123062013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOK4np2DoInRwAE&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Estrelka! Ja Ci BARDZO dziękuję! Sobie tapetę nową zrobiłem z jednego z tych zdjęć... Dzięki! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Trochę trzeba było poczekać, ale foty naprawdę zacne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zapowiedź filmu pierwsza klasa :) Następna Japonia dopiero w 2014 :banghead: (o ile mnie pamięć nie myli) Nie ma możliwości obejrzenia całości szybciej?? :rolleyes: Estrelia fotki super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 :) najlepszego na Święta i Sylwka! zdrowia, pogody ducha wspólnego tematu z rodziną i takie tammmmmmm. -najlepszego i domiłego i szybkiego zobaczenia :) foty - że aż się ......... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi