Skocz do zawartości

Kolejne Spotkanie Sympatyków Starej Japonii (VIII chyba:)

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również melduję, że dojechałem grzecznie do domu wczoraj koło 22-giej.

1600 km pękło :crossy:

Szczęśliwy i wreszcie trochę wyjeżdżony po winklach (ale i tak mam jeszcze ciągle niedosyt) :icon_mrgreen:

Gdybym tam mieszkał chyba w ogóle nie zsiadałbym z motocykla :icon_twisted:

Dziękuję gospodarzom za zaproszenie i organizację. Było jak zwykle megawypierdolczo - już się nie mogę doczekać następnej SSSJ.

Nie tylko ze względu na zakręty, ale żeby też wasze mordy zobaczyć - bo muszę przyznać, że dawno się tak dobrze nie bawiłem i nie uśmiałem jak przez ostatni weekend :icon_mrgreen:

Pozrawiam ściskam całuje i td...

ptaq

ps 1. szczególne pozdrowienia dla ekipy Bydgoskiej i oczywiście mojego "brata jaskiniowca" :bigrazz: Jesteście zajebiści :flesje:

ps 2. w drodze powrotnej żadnych busów na kursie kolizyjnym już nie spotkałem :icon_razz:

ps 3 Rosa musimy polecieć kiedyś razem w Bieszczady :crossy:

Edytowane przez ptaq_

Ja dopiero teraz się melduję, bo wczoraj w komórce, w wyrku nie znalazłem przycisku "napisz".

Pozdro dla Bubera i Anki z wielkimi podziękowaniami za super gościnę. Jak zwykle (2X :rolleyes: ) było smacznie i wesoło. Na prawdę miło było Was wszystkich widzieć. W domu o 21, 1113km nawinięte, z czego ok 490 wczoraj. Winkielki..............ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh - miodzio!

Ptaq mam nadzieję, że uda mi się z Wami w Bieszczady polecieć ;) . Wracaliśmy zupełnie lepszą drogą, niż tą, którą jechaliśmy do Buberów, więc było całkiem zajebiście. Deszcz Was dopadł? Nas nie ale jechaliśmy trochę po mokrym. Kiedy następne SSSJ? :biggrin:

Rosa zlało nas przed Wrocławiem, ale potem wyjechaliśmy na słońce i szybko nas wysuszyło :)

Peterek niezły jesteś - 602 zdjęcia :D

Będę miał co robić w pracy jutro :P

Mam ich jeszcze więcej :biggrin: Ponad setkę wywaliłem do kosza, a są i takie które nie trafiły go galerii :cool:

pozdro

Noo.. muszę rzucić okiem na daty, bo tam w Bolkowie na jesieni jest zawsze demówka średniowieczna ze strzelaniem i naparzaniem...

I teraz siedzę i się ślinię... ech... :( nic to, w przyszłym roku może będę.. :)

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals