ptaq_ Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Ja również melduję, że dojechałem grzecznie do domu wczoraj koło 22-giej.1600 km pękło :crossy:Szczęśliwy i wreszcie trochę wyjeżdżony po winklach (ale i tak mam jeszcze ciągle niedosyt) :icon_mrgreen:Gdybym tam mieszkał chyba w ogóle nie zsiadałbym z motocykla :icon_twisted: Dziękuję gospodarzom za zaproszenie i organizację. Było jak zwykle megawypierdolczo - już się nie mogę doczekać następnej SSSJ.Nie tylko ze względu na zakręty, ale żeby też wasze mordy zobaczyć - bo muszę przyznać, że dawno się tak dobrze nie bawiłem i nie uśmiałem jak przez ostatni weekend :icon_mrgreen: Pozrawiam ściskam całuje i td...ptaq ps 1. szczególne pozdrowienia dla ekipy Bydgoskiej i oczywiście mojego "brata jaskiniowca" :bigrazz: Jesteście zajebiści :flesje:ps 2. w drodze powrotnej żadnych busów na kursie kolizyjnym już nie spotkałem :icon_razz:ps 3 Rosa musimy polecieć kiedyś razem w Bieszczady :crossy: Edytowane 24 Czerwca 2013 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosa Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ja dopiero teraz się melduję, bo wczoraj w komórce, w wyrku nie znalazłem przycisku "napisz".Pozdro dla Bubera i Anki z wielkimi podziękowaniami za super gościnę. Jak zwykle (2X :rolleyes: ) było smacznie i wesoło. Na prawdę miło było Was wszystkich widzieć. W domu o 21, 1113km nawinięte, z czego ok 490 wczoraj. Winkielki..............ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh - miodzio! Ptaq mam nadzieję, że uda mi się z Wami w Bieszczady polecieć ;) . Wracaliśmy zupełnie lepszą drogą, niż tą, którą jechaliśmy do Buberów, więc było całkiem zajebiście. Deszcz Was dopadł? Nas nie ale jechaliśmy trochę po mokrym. Kiedy następne SSSJ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nologin Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Poproszę o foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Foty ogarnięte... chyba trochę przesadziłem :cool: Miłego oglądania: https://picasaweb.google.com/109691527373082899208/StaraJaponia8 pozdroPoproszę o fotyMówisz, masz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Rosa zlało nas przed Wrocławiem, ale potem wyjechaliśmy na słońce i szybko nas wysuszyło :) Peterek niezły jesteś - 602 zdjęcia :DBędę miał co robić w pracy jutro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Rosa zlało nas przed Wrocławiem, ale potem wyjechaliśmy na słońce i szybko nas wysuszyło :) Peterek niezły jesteś - 602 zdjęcia :DBędę miał co robić w pracy jutro :PMam ich jeszcze więcej :biggrin: Ponad setkę wywaliłem do kosza, a są i takie które nie trafiły go galerii :cool: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 To chyba będę musiał do Ciebie wpaść z pendrivem - również po te które nie trafiły do galerii :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Peterek fajne zdjęcia :)Tym razem to chyba nawet mnie z ilością przebiłeś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Peterek na prawdę fajne foty :lalag:Podoba mi się ten zamek który odwiedziliście w drodze na miejsce. A tak przy okazji - Matata, zeszło Ci już powietrze z tej "dziurawej" dętki? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Dziękuję :)Ten zamek jest w Bolkowie. Tuż przy trasie do Jelonki. Zawsze tam chciałem wpasć od czasu jak jeździmy do Buberów od 2008r. W końcuu się udało :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Noo.. muszę rzucić okiem na daty, bo tam w Bolkowie na jesieni jest zawsze demówka średniowieczna ze strzelaniem i naparzaniem... I teraz siedzę i się ślinię... ech... :( nic to, w przyszłym roku może będę.. :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwagierbyd Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Parę moich fotekhttps://picasaweb.google.com/dawidbin/SSSJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 I kilka moich robionych kalkulatorem ;) https://picasaweb.google.com/109362237428611694687/VIIISSSJ062013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKa6qdzckM36TQ&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 fajne :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Moje fotki się robią , będą wieczorem :) po zaakceptowaniu :biggrin: Ptaqu co do dętki to jeszcze jej nie ruszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi