krystian zxr Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) witam . ostatnio zabrałem się za uszczelniacze w lagach ( zmieniłem ). mam serwisówkę ale po niemiecku :/ i nie jestem pewien czy dobrze wyczytałem ile oleju / lagę :D jeśli się nie mylę 400ml +- 4 i sae 5W . olej kupiłem Vavoline SYNpower fork oil 5W 1litr. załączam screna z opisem czego i ile ;) jeśli ktoś wie proszę o odp. czy do pustej wypłukanej z syfu lagi mam zalać 400ml tego oleju ? Edytowane 1 Maja 2013 przez krystian zxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 400ccm do każdej lagi Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian zxr Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 olej zmieniony - zalane po 400 + ustawienia zalecane fabrycznie i kurde zupełnie inne moto ... stary olej był jakiś gęsty i z jednej lagi metaliczną miał barwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi