PaulNewadomke Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Siemka . Wybieram się z chłopakami na trening 18-19 maja http://drivingcenter.de/ . Nigdy nie byłem , kiedyś z forum jak dobrze pamiętam pork , opowiadał mi na moto popołudni o tym torze . Jako ze mam 120 km autobana to aż wstyd się nie przejechać . Jako ze chciałbym sobie co nieco odświeżyć pamieć pytanie kieruje do tych co byli ? Jaki limit głośności ? Ile sesji ? Wjazd 75eu ? Czy są jakies dziwne wymagania ? I podział na grupy ? Kazde info przydatne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Z tego, co się dowiedziałem od innych na miejscu, 'zazwyczaj' nie ma badań głośności - przy czym ja akurat na takowe trafiłem. Wydech miałem seryjny, więc problemów nie było. Żadna moto karta nie jest wymagana. Podział na 3 grupy. 8 sesji po 20 min (z godzinną przerwą chyba o 13.00). 75 euro to cena za pół dnia niestety. Refleksja - Może tego na filmie nie widać, ale na żywo tor sprawia wrażenie dużego kartodromu. Jak się ma słabą kondycję, to można się mocno wymęczyć. Nie bardzo jest gdzie odpocząć, i śmiga się z winkla w winkiel. Co kto lubi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) może i jakoś specjalnie nie przepadam ale w sumie mam dosc blisko wypadało bo zobaczyc :) Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez PaulNewadomke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulNewadomke Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 (edytowane) Dobra byłem , jakby ktos sie wybierał to nie polecam . Znaczy polecam ale supermociakiem a nie sportem . Gdybym wczesniej wiedział ze tor jest jaki jest to bym wział crfe a nie vtre . No ale coz jak czlowiek nie pojedzie to bedzie wiedział . Jak pork napisał z winkla w winkiel , ale mialem nadzieje ze to bedzie cos w stylu niemieckich . A to raczej w stylu z winkla w winikiel bez dodawania gazu z stała predkoscia ... No moze nie dokladnie ale lipa dla mnie na maxa Czlowiek nie moze sobie normalnie odkrecic bo juz musi hamowac i sie skladac w nastepny zakret a po nim na wyjsciu hamowanie do nastepgo itd .. W zasadzie nawet ma chwili zeby schowac czy przyjac normalna pozycje na moto , przy moich gabarytach i zakretach z predkosciami 60 km nie moglem tego wykonac . Jedynie ostatni zakret jest jako tako ,jak dla mnie Edytowane 18 Maja 2013 przez PaulNewadomke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi