Dexster Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Na allegro nie ma, larsson również nie. Czy w ogóle dostane gdzieś nowy klin? Czy muszę szukać używki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nowe oryginalne części do Suzuki kupowałem w salonie Suzuki to samo było z Hondą i obecnie BMW idąc tym tropem na twoim miejscu udał bym się do najbliższego salonu Kawasaki i myślę, że nie będzie najmniejszego problemu aby ten klin zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Okej, znalazłem dealera Kawasaki niedaleko, jutro przedzwonię :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexster Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Eeeeeeeeeeh, dopiero za tydzień będzie klin za 7,5zł do tego przesyłka 20zł, porażka totalna. Już nie chodzi o kasę, ale o czas :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi