KarolaS Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Gdzieś coś słyszałem o jakiejś baletnicy :DTo może być ciekawa historia :D albo i nie... teraz musisz opowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Był ktoś w tym miejscu ?http://www.farmailuzji.pl/atrakcje.htmlKusi w niedzielę sie przejechać.I jak? Byłeś? Wygląda ciekawie ale średnia wieku ze zdjęć karzę przypuszczać, że to obiekt dla młodszych :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Kierunek sie liczy.Nie byłem.Poleciałem w stronę świętokrzyskiego. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 a moze tak jakis wypad na dwa dni, w tym tygodniu? co wy na to ma ktoś czas i ochote tak w czwartek lub piatek wyskoczyc gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwaw Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ja w piatek do Gdańska jade z rana, ktoś chętny się dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam wszystkich w nowym sezonie. Pogoda dopisuje ale tu widze cichutko. :) Ktoś jeździ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolak Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam, witam. Jeździmy jak najbardziej, tylko niestety samotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, witam. Jeździmy jak najbardziej, tylko niestety samotnie. skoro 'niestety' to trzeba się skrzyknąć i jeździć wspólnie :)zbliża się weekend to nawet można wycieczkę jednodniową zaproponować i a nuż się znajdą osoby na przejażdżkę :) Gdyby nie to że ja jutro rano (9ta?) lecę na wro to z chęcią bym się przyłączył. A póki co jak ktoś ma ochotę się przyłączyć w jutrzejszej trasie do Wro to zapraszam :) Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Jarzombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolak Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 skoro 'niestety' to trzeba się skrzyknąć i jeździć wspólnie :) problem w tym, że nie jestem zbyt odważną osobą, więc niestety jestem skazana na razie na samotność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek72 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 karolak jutro ostrołęka pasuje? oj to już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolak Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Bardzo chętnie, ale niestety dzisiaj wyjeżdżam. Zgadamy się jakoś po moim powrocie, może być? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek72 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Bardzo chętnie, ale niestety dzisiaj wyjeżdżam. Zgadamy się jakoś po moim powrocie, może być? ;)nawet musi być :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolak Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 nawet musi być :biggrin:Skoro musi, to na pewno dam znać koło 10 lipca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Pogodynka mówi , że ma nie być deszczu. Może ktoś chętny wyskoczyć popołudniu na tymbarka nad zegrze lub nad wisłę w tempie widokowo-turystycznym. Startuje z Wawra, ale można przecież podjechać w dowolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beldziu Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Gdyby ktoś nie miał z kim spokojnie pojeździć w Warszawie i okolicach to dawajcie znać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi