Jabol80 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ktoś chętny jutro polatać po 12 w tej chwili jest nas dwóch ,jak narazie nie mamy pomysłu gdzie jechać. Cytuj http://www.ekobris.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja bym pośmigał. Umawiam się jeszcze z ludźmi z forum fazera, więc może będzie nas więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol80 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 O której się umawiacie ?Macie jakiś plan. Cytuj http://www.ekobris.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Odpisałem na priva. Ustawmy się gdzieś i polatajmy. Jeśli zancie jakieś winkle koło wawy to tam, a jak nie to proponuję od Legionowa do Marek, a potem z Marek do Zegrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Halo;) ma ktoś ochotę polatać coś dzisiaj w ciągu dnia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Zapodaj Jarzabek jakiś konretny plan. Może bym się skusił ale to dopiero po 17:30 Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Trochę za późno napisałeś heh i ja w zasadzie już po jeździe i w trakcie obiadu...Co do konkretnego planu to jest taki by siąść na moto i polatać. Toć motocykl kojarzy się z wolnością więc jedziesz gdzie chcesz ;p Bez świrowania i zapier...nia gdzie się da. Ino czasem może trochę bardziej dynamicznie, czasem pyrkając powoli jak jest na co popatrzeć po bokach :) Mi dzisiejsza trasa przyszła do głowy jak siadałem na moto ;) A trasa mniej więcej takahttps://mapy.google.pl/maps?saddr=Sadyba+Best+Mall,+Powsi%C5%84ska,+Warszawa&daddr=52.1978657,20.92165+to:Zabor%C3%B3w+to:Nowy+Dw%C3%B3r+Mazowiecki+to:Legionowo+to:Struga,+Marki+to:%C5%BBo%C5%82nierska,+Warszawa+to:Sadyba+Best+Mall,+Powsi%C5%84ska,+Warszawa&hl=pl&ie=UTF8&sll=52.316035,20.86853&sspn=0.518812,1.454315&geocode=FVZRHAMd7l1BASm_EXdVUs0eRzEfrYdeEYCoFw%3BFel5HAMdMj0_ASkDS8UTujQZRzFo9HY3LazMLw%3BFYB0HQMdYII7ASlltKfENrMeRzHoLtj5m5Xe5A%3BFSxFIAMdKr47ASl_ePRyWaUeRzGp9DJOhfOnaA%3BFeCgHwMd0qs_ASmJE6MQFbgeRzEMzrOVgYnmOw%3BFQ7nHgMd_TlCASkvtiVUfM8eRzHn532F1npPTg%3BFXVuHQMdNZ1CASnzR-hQ_tEeRzGWSW3TkcQsQg%3BFVZRHAMd7l1BASm_EXdVUs0eRzEfrYdeEYCoFw&oq=zabor%C3%B3w&mra=dpe&mrsp=1&sz=10&via=1&t=m&z=10 pierwszy odcinek do Leszna słaby ale później bardzo przyjemnie :) ino że więcej prostych niż zakrętów ale to domena okolic wawy heh;/ Co do latania ja mogę jutro;) Ale też raczej w ciągu dnia bo raz że jakbym chciał powyższą trasę zrobić o 17.30 to dwa razy dłużej bym z wawy wyjeżdzał walcząc przy tym o życie z puszkami. A dwa że zimno się wieczorem robi.A tak w oogóle jutro akurat wieczorem po 18tej jestem busy więc tym bardziej w ciągu dnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W związku z nadchodzącym prawdopodobnie jednym z ostatnich suchych weekendów jest propozycja na sobotę przewietrzenia sprzętu, przeturlania się parę kilometrów i odwiedzenia zamku Liw albo Kazimierza lub innej atrakcji turystycznej. Są chętni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 No dobra. Ruszam z NDM o 13 i moze trasa Błonie, Nadarzyn, Pruszków i powrót do NDM. Jakby co 666 882 102... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axron Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ktoś się pisze? Pośmigałbym relaksacyjnie a samemu żal :-PBandit 600 ka :-P hayabusy nie dogonię :-) he he.... ok. to sam :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzombek Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ma ktoś czas i ochotę teraz się trochę pobujać na moto?? myślałem tak koło południa wyjechać i pojeździć ;) anyone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Był ktoś w tym miejscu ?http://www.farmailuzji.pl/atrakcje.htmlKusi w niedzielę sie przejechać. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Był ktoś w tym miejscu ?http://www.farmailuzji.pl/atrakcje.htmlKusi w niedzielę sie przejechać. Podobno w niedziele ma padać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Podobno w niedziele ma padać...Gdzieś coś słyszałem o jakiejś baletnicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi