To_masz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Po 7 zacnych sezonach i ponad 80 tys.km. na "małym" Bandicie trafiła się okazja nabyć większego brata, jak dla mnie spełnienie marzenia :)Przedstawiam Bandziora 1250, rok prod. 2010, przebieg na dzień zakupu 3950 km. ( tu nie brakuje żadnego zera, słownie: niecałe 4 tysiące km. ;) ) , doposażony w szyte skórzane siedzenie, wyższą szybę , gmole, alarm, komplet kufrów GIVI i przede wszystkim posiadający kapitalny silnik który każe wykrzesać z siebie dużo samozaparcia żeby skończyć jazdę bo nie chce się z niego zsiadać :)Mógłbym tutaj sypać samymi superlatywami ale niech obraz przemówi sam za siebie, Panie i Panowie, przed Wami duży, czarny i mocny, oto On :https://picasaweb.go...025467234098210 https://picasaweb.go...025466783936770 Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez To_masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDominik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Niestety, nie znaleziono strony ;) Chyba za dnia gacek się nie pojawia ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 poprawione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Miałem, śmigałem, nigdy mnie nie zawiódł, fajnie było ale sprzedałem ......... Nudny po prostu :D P.s. Zmień wydech na np. Leo Vince'a ..... Nieźle daje :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jak nówka :biggrin: no i kuferki , niech Ci służy :) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dzięki dzięki :)Klaudiusz, obserwowałem temat jak sprzedawałeś swój egzemplarz ale wtedy byłem za cienki w portfelu :DWydech na pewno jest w planach ale trochę później, teraz tylko jazda jazda jazda, Czarna Gwiazda :D Już poprzednik ładnie gadał na Yoshimurze więc ten musi byś przekozak na konkretnym wydechu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jak nówka :biggrin: Piękny - pogratulować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi