willi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam jestem na etapie wymieniania napędu i po dostaniu sie pod tylnią zebatkię w kole dostałem sie do czegos takiegojak na zdjeciu w załączniku. Przyznam szczerze nie wiem co to jest wygląda na jakies poloczone gumy. Dwie z nich jak widac sa ewidetnie zniszczone i rozerwane zastanawiam sie czy to tez nalezy wymienic czy niczego sie nie obawiac i składać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 to jest zabierak, amortyzuje szarpanie łańcuchem, pasowałoby wymienic wszystkie gumki, ale jak zostawisz tak to nic się nie powinno stac bo element do którego przykrecana jest zębatka przycisnie je i tak do bębna, wiec pozostaną na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ooo... wielkie dzieki już wiem o co chodzi ale jednak to pracuje skoro dwie są wydarte. Jeszcze raz DZIEKI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi