Rafo_1 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam, Czym się różnią te dwa kaski: http://allegro.pl/kask-motocyklowy-agv-k3-l-zobacz-cene-tanio-i3176000756.html z http://motorafik.pl/p/1522/547/kask-zamkniety-agv-k-3-gothic-46-czarny-integralne-kaski-motocyklowe.html Czy tylko ceną i malowaniem ? :) Cytuj Sklep motocyklowy - motorafik.plKaski, odzież, akcesoria motocyklowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Faktycznie , ktoś nieźle zarabia bo są identyczne , poza malowaniem :rolleyes: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Do tego kasku w komplecie powinni sprzedawać zatyczki do uszu i osłonę podbródka. Podejrzewam, że ten pierwszy jest bez anti-foga.Sama szyba przyciemniana na allegro koszt 199 zł. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafo_1 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Poszukałem po necie i ten pierwszy jest bez antifoga, nie ma osłony podbródka i deflektora nosa, oraz spojlera z tyłu... Także różnica chyba jest ;) Warto kupić ten droższy ? Dlaczego piszesz, że powinni dodawać zatyczki, głośny jest ? ;> Cytuj Sklep motocyklowy - motorafik.plKaski, odzież, akcesoria motocyklowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mam ten tańszy, bez osłony podbródka nie da się jeżdzić, założyłem z HJC i o wiele lepiej, brak antifoga masakra przy deszczowej pogodzie, deflektor nosa prawie w ogóle nic nie daje(założony z HJC). Niestety jest głośny, po pewnym czasie wieje z okolic szybki, przy dużych prędkościach + wiatr trzebie głową na boki, tak jakby miał słabą aerodynamikę.Zalety to cena, w miarę wygodny i napis AGV. Tak szczerze za tą cenę co kosztuje droższy chyba bym nie zaryzykował i szukałbym coś innego, ale nie jeździłem w tym droższym i może faktycznie jest niebo a ziemia. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafo_1 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dzięki za pomoc :) http://motorafik.pl/p/1522/557/kask-motocyklowy-shark-s900-comfort-dual-black-integralne-kaski-motocyklowe.html a ten ? świetnie wygląda i ma blendę, a jak się sprawuje ? Ma ktoś ? :) Cytuj Sklep motocyklowy - motorafik.plKaski, odzież, akcesoria motocyklowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi