wronaldo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam wszystkich.Kieruję się do Państwa z takim pytaniem, otóż posiadam motorower marki zundapp gst 50 mockick i chciuałbym go sprzedać, lecz niestety nie mam pojęcia ile on może być warty.?? Mototr w oryginale (prócz kierunkowskazów), kolor również oryginalny- pomarańczowy. Rok produkcji 1974. Motorower od ponad 10 lat nie używany- stoi w garażu i od czasu do czasu przepalany tylko. Oczywiście zarejestrowany i ubezpieczony. Czy ktoś się orientuje ile to może być warte?Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za pomoc. wronaldoP.S Wygląda dokładnie tak http://www.moped-museum.de/zuendapp/pics/zuendapp-gts50-1973.jpg Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez wronaldo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sprawa jest prosta, wystaw na aukcję a dowiesz się ile ktoś jest skłonny dać za taki jednoślad. Ale kokosów się nie spodziewaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronaldo Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 heh kokosów to się nie spodziewam...ale nie chcę wystawić od złotówki i sprzedać za stówę :P dlatego chciałbym od jakiejś innej minimalnej wystawić :P a nie chcę znów podać kwoty z kapelusza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi