cinekban87 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Yoo, ostatnio przejechałem sie kawa mojej laski i stwierdziłem, że te lusterka fabryczne są beznadziejne nic w nich nie widać, czy ktoś sie orientuję z jakiego modelu jeszcze podejdą? jeszcze znalazlem takie http://allegro.pl/lusterka-action-kawasaki-er5-er6-gpz-500-naked-i3152425703.html wydaje mi się, że są troche dłuższe. Ktoś coś probował kombinować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 podłóż dystanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) są drogie a nie mam jak ich zrobić we własnym zakresie a dodatkowo nie wyraźnie widać chyba jakieś tanie szkło dali niestety albo zamienniki są teraz założone, dlatego wolałbym wymienić Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez cinekban87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi