Marsel Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Na forum zawitałem jakąś chwile wcześniej, więc teraz postanowiłem przedstawić Wam moją wybrankę, oto ona; Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Marsel Cytuj www.vfr-oc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Fajnie się prezentuje w tej czerwieni ;) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relakzstyle Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 fajny fajny... mialem przyjemnosc nawinac taka vfra okolo 400 km i jest to swietny sprzet, hamulce kozak, wygodny w miare, mi przypadl do gustu gang silnika bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No świetnie wygląda i jak ładnie bagster dopasowany ;) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 fajny fajny... mialem przyjemnosc nawinac taka vfra okolo 400 km i jest to swietny sprzet, hamulce kozak, wygodny w miare, mi przypadl do gustu gang silnika bedziesz zadowolony Racja dźwięk silnika jedyny w swoim rodzaju, nie można pomylić z niczym innym Cytuj www.vfr-oc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Gratuluję,dobry model. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Gratuluję,dobry model. Dziękuje i wzajemnie ;) Cytuj www.vfr-oc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Ludziska trochę czasu minęło, VFR-ą polatane troszeczku. Przyszła pora na jakieś zmiany. VFR-a do sprzedania. Jeśli byłby ktoś zainteresowany to zapraszamhttp://motocykle-lodz.pl/topic/5652-s-vfr-rc46fi-2001-lalka/ Cytuj www.vfr-oc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi