MrsMarthy Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Trzeba ruszyć z tematem imprez bo coś cisza. Dla tych, którzy nie mają planów na weekend majowy:Kolejna impreza organizowana przez K.M. Gryf.Byłam - polecam.Żadnych nadzwyczajnych atrakcji.Wspaniałe odludzie nad rzeczką. Dużo ciekawych ludzi. Coś ciepłego można zjeść. Napić się też. Jakaś muzyka pogrywa. Ale miejsce ma swój klimat. P.S. Leci ktoś z Lublina? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 [...]Żadnych nadzwyczajnych atrakcji.[...] ...a to nie tam znajdowano kurczaki z odrabanymi glowami? :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Byłem kiedyś, polecam dla kogoś kto lubi dobrą zabawę i towarzystwo, a nie salony tatuażu i klepanie się po plecach :) Pzdr,Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ...a to nie tam znajdowano kurczaki z odrabanymi glowami? :icon_razz: tam gdzie bawią się kurczakami to Chicken Party - Zimowy zlot. Niestety już dawno za nami. :) Byłem kiedyś, polecam dla kogoś kto lubi dobrą zabawę i towarzystwo, a nie salony tatuażu i klepanie się po plecach :) Ja tam wciąż lubię salony tatuażu :D Oby tylko pogoda dopisała przynajmniej jak w zeszłym roku, a na pewno znowu będzie udana impreza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 UWAGA !!! zmiana miejsca - No Czesław odbędzie się w stanicy Z.H.P. w GNOJNIE nad Bugiem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi