Jawar Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Chciałbym kolegów z Poznania i okolic zaprosić na piątą Motomarzanne do Piły to zaledwie 100 km od Poznania Dojazd dziecinnie prosty 2 km w prawo od trasy nr. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer Lack Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Dziękujemy za zaproszenie, ale chyba bierzesz pod uwagę pogodę jaką mamy za oknem :banghead: Zostaje chyba puszka :banghead: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mam nadzieję że przez dwa tygodnie BIAŁE GÓWNO stopnieje :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Zobaczymy. Jak stopnieje to będzie fajnie :)Ekipa na motomarzannę zbiera się na www.wgm.net.pl Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ze względu na świeże dostawy białego gówna imperza zostaje przeniesiona na 7 kwietnia o godzinie 12:00 w tym smym miejscu. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy . :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLUBI Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Mam nadzieję żę 7 kwietnia pogoda dopisze żeby przyjechać do Piły :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Pozostało dwa tygodnie do MOTOMARZANNY przez ten czas można przygotować super przebranie . Nagroda głowna za najlepsze przebranie to fajny kask motocyklowy serdecznie zapraszam. Przepraszam wkleił mi się stary plakat więcej info na http://www.ridetolive.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja przybędę ale raczej autem.Niestety swojego moto jeszcze się nie doczekałam Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawar Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Mimo niezbyt sprzyjającej aury impreza odbędzie się zgodnie z planem . Wiadomo że motocykliści to twardziele :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Aura nie zapowiada się aż tak źle. Temperaturka faktycznie niewysoka, ale przynajmniej słońce wychodzi :)No nic. Miłej zabawy Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi