Robcio Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zdjecie gorne zrobione w 2011 roku o godzinie 12:35. Zdjecie dolne zrobine w 2013 roku o godzinie 11:15. Nie dosyc, ze fanatycy, to jeszcze manipulanci! Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Medor wrzuć fotkę z 14.04.2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mogli nakierować aparat bardziej na lewo i wtedy było by w ogóle puste pole .Nawet w tych zdjeciach widac nienawisc i wpychanie na siłę polityki bo ja nie jestem ani z sld ani nie przyjechałem dla Matyjaszczyka .Jestem motocyklistą i dla motocyklistów przyjechałem . "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 skoro Panowie nie potrafią dyskutować bez wzajemnych zniewag, a informacja o zlotach ma służyć politycznej nagonce na myślących odmiennie - temat zamykam. osobnicy chcący kontynuować awanturę winni liczyć się z aplikacją środków z arsenału moderatorskiegojsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi