kojot17 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Witam.. Poszukuje maszynki dla siebie.W grę wchodzi :-R6-GSX-r-Cbr- Ninja Nie oczekuje od używanej maszyny salonowego stanu, ale szukam zadbanego moto.Jeśli takie posiadasz lub slyszałeś, że ktoś ma to wal śmiało.Cena max to około 15 tys zl.Pojemności jakie mnie interesują to raczej 600, ale zadbanego litra tez chętnie obejrzę. Ważne- z racji nawału pracy jestem w stanie dojechać tylko w rejonie Mazowieckiego i okolicach (niestety) Edytowane 7 Marca 2013 przez kojot17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Chyba nikt nie chce sie pozbyć maszynki... szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Piliśmy? :)no tak... bylo najs.Oczywiście, że żyję i szukam MOTO..:)Także proszę walić drzwiami i oknami z ofertami..:DNIe mam pomysłu gdzie poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 MarcMarc ma F4i, które niedługo będzie sprzedawał. Jeśli bierzesz pod uwagę takie moto, to wal do niego. Na pewno będzie całkiem taniej niż Twoja cena max. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 O!I takich postów więcej..:)Dziękować- a jak cena będzie mniejsza to na paliwko zostanie...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Nadal szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perlaz Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Cześć. Napisałem wiadomość na priv. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ja rowniez wyslalem priva. Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi