Konus0 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Witam, czy mógłby mi któryś z Panów ogarniających serwisówki rozszyfrować jak powinien być ustawiony rozdząd w ww Kawasaki?Dla chcącego pomóc, serwisówka tutaj:http://pl.scribd.com...-Service-Manual Dzięki z góry. Z tego co pamiętam, są możliwości takie jak 2.8 , 1.4, T i F. Wydaje mi się że powienien być ustawiony na 1.4 T , mam rację?Jeśli ktoś wie i może napisać to bardzo proszę, troszkę mi się śpieszy... Edytowane 6 Marca 2013 przez Konus0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 A zdjales juz walki rozrzadu? Ustawiasz na T-mark - pierwszy i 4ty cylinder powinien byc w GMP, a znaki na walkach rozrzadu pokrywac z plaszczyzna glowicy. W serwisowce masz tez ulatwienie dotyczace ilosci ogniw lancucha miedzy tymi znakami. Jesli nie zdjales jeszcze walkow rozrzadu, to najlepiej sobie zaznacz wszystko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus0 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Dziękuje Ci bardzo :)Kupiłem motocykl już ze zdjętymi wałkami, dlatego teraz wyniknął taki problem..Dzięki jeszcze raz, szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Jak juz zlozysz wszystko do kupy to najpierw delikatnie recznie obroc walem i zobacz czy nie ma jakis oporow (kolizji zaworow z tlokiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus0 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Już wszystko ustawione, załatwione, wszystko śmiga tak jak miało być z założenia :)dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi