Limo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mnie bardziej interesuje sam wyścig bo zaczyna się dopiero o 21 w niedzielę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Czekam na razie na informacje od właścicieli Tawerny, będę informowała tutaj na bieżąco :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Organizuj. Do 15 będę miała info, czy tak, czy nie. Ale jeśli tak to masz przyjść z całą rodziną i wszystkimi znajomymi z fejsbuka, bo w dwa dni nie uda mi się ogarnąć pożądanej liczby osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 21 kwietnia MotoGP w Tawernie. Na pewno o 21 wyscig główny, ale mam nadzieję, że uda się wyiskać jakiś czas na Moto2.Plakat wydarzenia i inne już niebawem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) https://www.facebook...85380351495380/Jeżeli ktoś nie może otworzyć na FB, oto plakat wydarzenia: http://www.voila.pl/020/6tiit/index.php?get=1&f=1 Zapraszam :) Impreza po patronatem Forum, dlatego liczę na Waszą obecność :) Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Hej, ja się pojawię.Jakiś stolik forumowy będzie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Hej,ja się pojawię.Jakiś stolik forumowy będzie? :) Cieszę się, że wpadniesz :)Stolik na pewno się znajdzie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :) Domiiniika tym razem się przywitam :) do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Postaram się zawitać i czapke z glowy na przywitanie zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dziękuję reprezentacji forum za obecność. To było niesamowite doświadczenie :cool: Pozdrawiam też laureatów konkursu: Yubego i Paulę, no i Karolę, chociaż nie jest laureatką :D Pamiętajcie o swoich cennych nagrodach, osiągnięcie można wpisać w CV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) No nie poszczęściło mi się z dobrym wytypowaniem zwycięscy... może następnym razem :biggrin:Skoncentruje się bardziej na nich niż na rozmowach hehe Blood źle podpowiadałeś... Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez KarolaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulaS Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Blood źle podpowiadałeś... nie zwalaj winy na Niego hahahaha mogłaś sama typować a nie ściągać hahaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 nie zwalaj winy na Niego hahahaha mogłaś sama typować a nie ściągać hahaha :) A Ty sama typowałaś? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulaS Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 oczywiście buhahahaha ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Heja, następne transmisje rund GP dopiero w czerwcu, bo niestety cały maj w Tawernie jest obładowany komuniami.Mam nadzieję widzieć się tam z wami już niebawem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi