Yolaos Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam!Mam zamiar wymienić w piastach łożyska kół.Polecane są kryte,ale w hurtowni zalecają dopiast specjalne9no i oczywiscie 2xdroższe) chyba japońskie( niby kwota za łożyska nie powala).I teraz pytanie jak w reklamie proszku:Czy warto przepłacać, czy kupić polski zamiennik?Liczę na opinię wynikającą z praktyki -teorie zawsze są teoriami :mrgreen: Moje moto ważyć będzie tak ze sto kilo(mocno odchudzona WUSUKA175).Pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Karwacki Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Olej to... kup kryte lozyska a japonskie czy polskie czy jakies tam inne to nie ma znaczenia przy WSK, tylko kryte metalem polecam bo sa trwalsze i wytrzymalsze - mam takie nowki w MZ i jest OKpozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yolaos Opublikowano 6 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Dzięki Kriss!Jak każdy posiadacz moto chciałbym mu zrobićdobrze,ale nie chce też wypsztykać się z kasy na niepotrzebne wodotryski.Odbudowuję mototak przy okazji wolnych chwil od budowy chałupyi z resztek kasy co gdzieś sie dorobi.Na razie takie moto jakie jest,ale mam zamiar kupić cuś takiegohttp://onet.allegro.pl/show_item.php?item=27407229Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi