mosiu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Za chwilę wysyłam dane. Coś takiego już było i brałem w tym udział jak ujeżdżałem Vulcana, naprawdę sie przydaje. Deklarowaliśmy tam w czym możemy pomóc np: garaż nocleg warsztat itd.Do dziś zachowałem wiele nr telefonów. Pamiętam parę skutecznych akcji ::), później było miło wychylić browarka przy okazji innych spotkań Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez mosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Chyba nie do wszystkich dotarło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Spokojnie, na dzień dzisiejszy tabelka zawiera 24 pozycje, z czego 17 jest już wypełnionych ;)A typowałem:Andrej.pApach 20Ar2rII Artur IIBobi71Borys69DariowDyzio77HarbuzJacek6KorsarzKozak356Maciejka 750Maniek1zMarsinusMosiuNumanoidSahibSawtomToyo40ZajcowZbynio61ZbysioOczywiście mogłem Kogoś pominąć, bo listę robiłem przeglądając Forum. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Możesz mnię dopisać dane zaraz wyślę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zrobione, zaraz będę rozsyłał poprawioną listę - czekam tylko na odp. od Ciebie Krzyśku. Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristofer MKM Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 poszlo na PW :) oby nikomu nie bylo potrzebne ale jak będzie trzeba służe pomocą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi