Dariow Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich :)Proponuję założyć temat o tym jakie nowe gadżety, zmiany, modyfikacje, ulepszenia, itp. robimy przy swoich motocyklach. Nie wiem jak innych ale mnie takie różne zmiany interesują.Krótka informacja o tym co zrobiliście poparta zdjęciem mile widziana i tyle, pytania od ciekawskich i zainteresowanych na PWNie znalazłem podobnego tematu w dziale Yamaha więc może się przyjmie a jak nie to do kosza :biggrin: Zacznę więc od tego że ja dzisiaj założyłem "pokrowiec" na bak sprowadzony z USAa wcześniej nową szybę z MGG, zdjęcia nie mam bo w garażu kiepsko widać na zdjęciu robionym telefonem :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek6 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich :)Proponuję założyć temat o tym jakie nowe gadżety, zmiany, modyfikacje, ulepszenia, itp. robimy przy swoich motocyklach. Nie wiem jak innych ale mnie takie różne zmiany interesują.Krótka informacja o tym co zrobiliście poparta zdjęciem mile widziana i tyle, pytania od ciekawskich i zainteresowanych na PWNie znalazłem podobnego tematu w dziale Yamaha więc może się przyjmie a jak nie to do kosza :biggrin: Zacznę więc od tego że ja dzisiaj założyłem "pokrowiec" na bak sprowadzony z USAa wcześniej nową szybę z MGG, zdjęcia nie mam bo w garażu kiepsko widać na zdjęciu robionym telefonem :sad: Ile kosztowal pokrowiec wraz z przesylka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 W zasadzie do czego taki pokrowiec służy? Coby się na baku lakier nie przecierał od kolan? Mam wrażenie że pomiedzy bak a pokrowiec może sie sporo kurzu dostawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dobrze zgadłes Elemeledudek do czego jest potrzebny a nic się nie dostanie pod pokrowiec bo jest przyklejony na całej długości taśma dwustronna,może coś się dostanie ale bedą to znikome ilosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 mam pokrowiec ale na całe moto a na sam bak moim zdaniem szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio77 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 W środę wstawiłem swoją Kochankę do warsztatu.Byłem tam w czwartek i część rzeczy była już ogarnięta.Zabrałem przednie przewody hamulcowe i jadę je dorobić do Nieporętu – teraz będę miał piękne czarne przewody w metalowym oplocie z chromowanymi końcówkami za jakieś 350,- pln.Lagi i zawory też już są ogarnięte, zaraz będzie zrobione sprzęgło i nastąpi wymiana wszelkich płynów ustrojowych, czyli jak dobrze pójdzie w tą środę odbieram Kochankę ;) i z tego co wiem to Maciejka wstawi tam swoją „Blondie” ;) Cytuj Jest wypadek, auto w rowie, Lekarz udziela pomocy rannym, Policja zabezpiecza miejsce zdarzenia, Straż Pożarna neutralizuje wycieki, a po pól godziny przyjeżdżają dzielni Strażnicy ze Straży Miejskiej i wypisują mandat za parkowanie na trawie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi