marcinxr125 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam od niedawna jestem w pasiadaniu świtnego motorka jakim jest xr 125. I za bardzo nie jestem w tamacie chodzi o to czy ma blokady jaką rozwija prędkość maxymalną. Ale może od początku. Przed xr miałem trochę motocykli ale nigdy w 4t. Moja xr rozwija prędkość 85km/h i to wszystko na co ją stać? Bo na necie każdy mówi inaczej może ktoś miał doczynienia z takim motorkiem? A może ktoś wie czy są xr fabrycznie blkowane? Bo jak widziałem filmiki na yt to ten motorek jest wstanie rozwinąć predkość nawet do 120 czy to prawda? Jeżeli są modele z blokadami to gdzie dokładnie się znajdują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 sprawdź przełożenie czy napewno masz seryjne-może ktoś zmienił na prędkość nie wierze że to w serii poleci 120km/h-myśle że ok 100km/h jak większość 125 4T więc twoja jest ciut za wolna... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinxr125 Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Przełożenie seria. Musi gdzieś być blokada na 100% niedawno rozmawiałem z kolesiem co kupiłem od niego moto i mowił że w tłumiku była ale zdjął i powiedział że nwm czy są jeszcze. Ale moim zdaniem są ale gdzie ich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 na 90% w gaźniku jakieś zwężki albo dysze mniejsze....... próbowałeś znaleźc serwisówkę do tego moto czy nie ma czegoś skrobnięte o zablokowanych wersjach ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinxr125 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 tak próbowałem kupic u dilerów hondy ale powiedziano mi że w polsce bedzie cieżko kupić do tego modelu. Tylko że w gaźniku jesty tylko jedna dysza od regulacij obrotów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahu Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 w filtrze powietrza pod siedzeniem masz 3 otwory teoretycznie 1 powinien być zatkany + standardowo zwężka w tłumiku + jeszcze coś czego sam nie odkryłem ... ( moja rozwija 100-110 na ekspresówce, a powinna 120-140 przy przełożeniach 17T/54T ) coś czuje że ostatnią blokadą jest w jakiś sposób zblokowanie obrotów gdyż nie jestem w stanie przeciągnąć do odcinki na 4 biegu ( 1 - chyba 30km , 2 - koło 50 ? , 3 - 80 km hehe :D ehh jak dawno się nią nie jeździło ... wszystko przez tą wiosno-zimę ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi