drzazgol Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 posprawdzam jeszcze raz wezyki moze gdzies sie dziurka zrobiła i to lewe powietrze łapie powymieniam wszystkie wezyki i zobaczymy co bedzie dalej a jak psikłem plakiem w dolot powietrza to tak jest w kazdym ze zejdzie z obrotow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caferacer Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jak mozesz nagraj filmik i wrzuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) posprawdzam jeszcze raz wezyki moze gdzies sie dziurka zrobiła i to lewe powietrze łapie powymieniam wszystkie wezyki i zobaczymy co bedzie dalej a jak psikłem plakiem w dolot powietrza to tak jest w kazdym ze zejdzie z obrotow??Nie masz psikać bezpośrednio w dolot tylko w okolicach łączeń... widzę że lepiej będzie jak machine oddasz do warsztatu. Nie bój się, tam nie kroją za każdą śrubkę 1000zł.Z własnych obserwacji doszedłem do wniosku że ludzie w Polsce mają dzwinę tendencję do grzebania w sprzęcie na siłe samemu. Jak już rozgrzebie wszytko co możliwe , dopiero wtedy składa wszystko do pudełka i przywozi do warsztatu, od razu zaznaczając że pewnie będzie taniej, bo już sam trochę rozebrał :D A Ja robie psikusa i biorę więcej niż normlanie, za to że musze wyciągać z pudełka jakieś części i je dopasowywać do motocykla, tak samo jak śrubki zresztą :D Edytowane 24 Lutego 2013 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzazgol Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam kolege z inowrocławia, czy nick drzazgol dobrze kojarzy mi się z forum hondy z tej miejscowości ?tak z ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi