cinekban87 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam, zachodzę rano do sroki a tu zapłon sam włączony bez kluczyka, pali sie kontrolka oleju, pompy chodzą oczywiście aku rozładowane. Już drugi raz mi sie tak zrobiło w ciągu miesiąca. Poprzednim razem naładowałem aku i wszystko grało przez te 3-4 tygodnie a tu dziś nagle znowu to samo. Rozumiem, że jakieś zwarcie ale gdzie szukać? Kostka stacyjki? Auto bez centralnego zamka, scirocco mk2 88 rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Kostka stacyjki na początek, dość typowa usterka w VW. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 w ciągu 3 lat 2 razy juz kostke wymieniałem i zawsze te najlepsze jakie były na rynku. Tylko co lepsze wyłączając silnik i wychodząc z auta nie ma niczego niepokojącego dopiero rano gdy akumulator jest rozładowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 A nie masz czasem jakiegoś alarmu ? Radia mało markowego zmieniarki ? musimy coś więcej wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 audio mam ustawione ze wlacza sie dopiero po zalaczeniu radia, alarmu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 sprawdź prąd spoczynkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 tego nie przewidziałem, leje sie woda na skrzynke bezpieczników, musze teraz poszukać przecieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi