DZIADU Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Tak jak w temacie, interesuje mnie Kawasaki ZRX1200R, lata 2002 - 2004, Eddie Lawson, najlepiej zielony lub czarny/grafit.Stan igła, cena przytomna, dajcie znać :) 0-602-178-774Piękny! :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=FCHb2YEBWmE Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 A Ty nie szukałeś ostatnio harleya ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Dziadu wraca do korzeni,zatęsknił za wisienką :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 ciekawi mnie psychologiczno finansowy aspekt jego przemyśleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Harleya na razie sobie odpuściłem, dajcie znać o ładnym ZRXsie na sprzedaż zamiast spekulować ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi