YAGO Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 srubka reguluje przeplyw powietrza w osobnym kanale odpowiedzialnym TYLKO za wolne obroty wygrecenie srubki powoduje wiekrza ilosc powietrza w mieszance czyli jej zubozenie Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 dokladnie tak jak napisali dobczok i YAGO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 ostatnio regulowałem własnie gaznik u siebie taki jak opisujesz własnie:) potwierdzam. wykrecona mam około 1 obrót i kolor swiecy brazowy suchy takze jest odpowiedni. Mieszanka ubozeje gdy ja wykrecasz na 100% wykręć ja za mocno to potem na zimno nie bedziesz mógł odpalić a jak jest optymalnie to u mnie 1 kop i gra muzyka hehe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi