Roogerr Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam Forumowiczów Na allegro wypatrzyłem ostatnio ciekawy model motocykla Cagiva Canyon 600. Niestety bardzo mało informacji jest o tych modelu na forach, prosiłbym zatem o pomoc kto wie cokolwiek na temat tego modelu niech napisze, Myślę że ktoś na tym forum nawet ten motocykl miał :) Powarzenie zastanawiam się nad kupnem tego modelu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Po co Ci taki egzotyk i do tego rzadko spotykany? Wygrzmocisz ze 2 razy w terenie i przez rok będziesz szukał plastików, albo przedniego reflektora, którego pewnie nie znajdziesz. Zwróć uwagę na sprawdzone konstrukcje z dobrym zapleczem części - Tenere, Transalp, DR800, Aprilia Pegaso, Africa Twin... Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roogerr Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie wiem czemu ale lubię egzotyki:P części jakieś na allegro są:P a lubię pogrzebać czasem jak trzeba i nie ma dwóch lewych rąk więc do serwisu nie muszę oddawać:) Fakt z plastikami nie będzie najłatwiej tu akurat masz racje, ale jak w ciężki teren nie będę wjeżdżał żeby je gubić. Poszukuje po prostu info na temat tego modelu.... jaki jest tam silnik co się psuje itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Walka z rozrusznikiem zabije Twój zapał do Cagivy 1-cylindrowej w ciągu 1 dnia...Lepiej kupić porządnego Dr 350 , ja kiedyś miałem z 1999 roku i odsprzedałem koledze parę lat temu a śmiga do dziś...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roogerr Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 To normalnej kopki tam nie ma?bo właśnie nie byłem pewien. a o co sie dzieje z rozrusznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Wysiada...jak na 1-cylindówkę wysoko sprężoną, dali za mały rozrusznik, a odprężnika tam nie widziałem...wysiada sprzęgło jednokierunkowe( w zasadzie tzw. pieski) albo sam rozrusznik się pali...dodatkowo, silnik nie jest wzorem wytrzymłości, albo pierścienie, albo łożyska korbowodu, cała kołomyja, a części nie ma...Podstawa to logika: jak parę osób mówi Ci, żeby sobie temat odpuścić to odpuść...Pozdr. J-999 Edytowane 20 Stycznia 2013 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roogerr Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 DZIĘKI to mnie przekonało w zupełności :) Odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi