lukaslion Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam, ponownie zachęcony fachową pomocą przy poprzednim poście piszę znowu odnośnie gażnika w mojej Hondzie XL 350, czy te przepustnice mają być tak ustawione jak są (tzn nie równo, jedna jest trochę otwarta a 2 nie ) czy mają w takim samym stopniu być otwartę jak i zamknięte :) czyli czy mają pracować jednakowo?? Proszę o pomoc grono fachowców, i z góry dziękuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamka Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Nie ed. Przepraszam, poniosło mnie. Teraz zaskoczyłam że to przecież singiel. No więc może być prawidłowe w takim wypadku i wcale nie muszą pracować równomiernie Edytowane 11 Stycznia 2013 przez Tamka Cytuj Blackbird uległ zniszczeniu na skutek przejechania przez autobus. Ja trzymam się na śrubkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaslion Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie ed. Przepraszam, poniosło mnie. Teraz zaskoczyłam że to przecież singiel. No więc może być prawidłowe w takim wypadku i wcale nie muszą pracować równomiernie tak to silnik jednocylindrowy, więc skoro jest ok to bardzo się cieszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi