vmax-r Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam,Jako, że to temat warriorowców to zapodam tu... Mój kolega chce kupić warriora.Chodzi o sprzęt bezwypadkowy - żadnych otarć, wgnieceń, napraw powypadkowych.Motocykl może być seryjny, bez dodatków... liczy się ogólna dobra kondycja. Szuka motocykla do kwoty 20.000 - max 22.000 zł Gdybyście słyszeli, wiedzieli lub mieli na sprzedaż taki motocykl - bardzo proszę o kontakt: DANIEL 605 45 29 69 PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja znam kolegę z Rzeszowa który prawdopodobnie będzie sprzedawał Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja znam kolegę z Rzeszowa który prawdopodobnie będzie sprzedawał ...no to dzwońta - Daniel czeka na kontakt. PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi