kooszeloo1995 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam . Mam do was pytanie odnośnie łożysk na wał do suzuki rm 250 . Co sądzicie o łożyskach angielkiej firmy NSK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Kolego,proponuje abyś pisał o swoim sprzęcie i jego problemach w jednym temacie.Pozdro Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooszeloo1995 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jestem świerzy , na przyszłość będe wiedział . Powie mi ktoś czy te łożyska wytrzymają w mojej rm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi