kooszeloo1995 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam . Mam pytanie odnośnie tylnych boczków do mojej Rm'y. Mianowicie aktualnie założone mam do niej wszystkie plastiki od nowszej rm 2000 rok . Zostały tylko dwa stare boczki od starszego modelu 96 -- http://allegro.pl/oslony-tyl-boczki-rm250-ufo-plast-i2900902794.html . Tak one wyglądają i troche obżydzają mi motor i cały efekt . Czy ktoś z was wie może jakie boczki mogły by pasować od innego modelu ( młodszego ) lub od innego motoru .Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 A widzisz co to za dział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel123 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Lekko przerobisz i będą pasować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi