romans Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 witam, kupiłem w sklepie ogólnopolskiej sieci zestaw kufrów Hepco & Becker xplorer. Po rozpakowaniu zestawu okazało się że każdy kufer ma własny klucz i zamek. Mam pytanie czy to jest standard? czy trzeba teraz kupić wkładki oddzielnie. W bocznych bylło po jednym kluczyku a w centralnym były dwa. Cz inwestować w zestaw nowy czy dorabiać (jeśli się da). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Czy to jest standard to nie mam pojęcia, ale w dobrym punkcie dorabiania kluczy bez problemu dopasują Ci zamki do jednego kluczyka. A czy to standard to nie mam zielonego pojęcia, ale to dziwne, acz bezpieczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Reklamować.W nowych kufrach muszą być dwa kluczyki.Z tym dorobieniem to nie takie proste. Ja do swego kufra (nie pamiętam marki ) nie znalazłem surowego klucza, dopiero Monter pomógł mi ściągnąć z Niemieckiego e-baya zestaw, zamek z kluczykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 podejrzewam, że to jakiś kłopot parować kufry, ale może lepiej sprzedawać kufry bez wkładek a te dokupować w zależności od potrzeb. Kufry kosztują sporo więc chyba można to jakoś inteligentnie załatwić... a potrzebne jest sześć wkładek ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi