cycoh Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Czytając forum wiele osób się chwali tym co ma, to i ja gorszy nie będę :) w kolejności :SUZUKI GS 400 z 1979 rokuWFM M06 z 1959 roku do renowacji.. oj dużo roboty przede mną...WSK M06 z 1962 roku rama i graty w worku ale z dowodem rejestracyjnym :)3 Komary w różnym stadium rozkładu :)jeden już się nawet pomalował podkładem i czeka na lakier, silnik również się składano i skuterek Honda Dio :) jak jest czas to przy każdym coś się porobi, póki co jedynie Suzuki i skuter na chodzie reszta czeka na lepsze czasy... Edytowane 23 Grudnia 2012 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Heh mój komar ma taki sam podkład :biggrin: Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Świetny GS, strasznie podobają mi się taki perełki. Już takich motocykli nie robią:(. Gratulować kolekcji. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) GS mimo swoich lat, jest eksploatowany jak normalne moto, nie bierze oleju, teraz czeka mnie regulacja gaźników bo troszkę więcej pali, wcześniej palił mi 3,5l na 100km, w przyszłym roku planuje wypad nad morze :)w tym roku czasowo się nie wyrobiłem bo miałem zamiar wyzerować licznik :) v-max dupy nie urywa, ale to nie o to w nim chodzi :)w terenie tzn lesie czy innych polnych dróżkach sobie radzi całkiem dobrze, fajny jest w nim coś jakby moment obrotowy, dodajesz gazu i odjeżdzasz. teraz zarzuciłem mniejszą zębatkę z przodu, lepiej przyśpiesza ale v-max spadł na 140km/h i spalanie skoczyło. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zucio1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fajny ten GS, w moim guście. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Widzę żółtą blache w GSie, i patent wueskowa rączka od .:D Są jakieś jazdy jak trzeba wymienić jakiś element nadwozia czy wszystko na spoko przechodzi ? Straszyli mnie konserwatorami zabytków i rzeczoznawcami. :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Widzę żółtą blache w GSie, i patent wueskowa rączka od . :D Są jakieś jazdy jak trzeba wymienić jakiś element nadwozia czy wszystko na spoko przechodzi ? Straszyli mnie konserwatorami zabytków i rzeczoznawcami. :blink: GS ma żółtą blachę dorobiona przeze mnie :) tak dla wyglądu,a jest zarejestrowany na normalnych warunkach.Do tej pory przy żadnej kontroli policjanci się nie doczepili o taką tablicę, zawsze pytanie 1979 rok ? i jeszcze jeździ ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolaS Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Niezłe cacka masz w tym garażu. Gratki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Imponujący przebieg tego GieeSa. Niedługo będzie miał zerowy przebieg :biggrin: Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaru73 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 A ten Komarek ma świetne koło przednie! Na pewno orginalne :wink: A szkoda że fabryka takich nie zakładała :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 no komarek koło ma pewnie z jakiegoś Herculesa lub czegoś podobnego, a pasuje idealnie i nawet hamulec z komara pasuje do niego idealnie :) a teraz pochwale się historią pewnego komara , w spadku o dziadku... od razu mówię że nie zamieniam sie na żadnego GSXR-a i inne wynalazki , mam do niego taki sentyment że nie sprzedam nawet za 10. 000 pln... 14 lat czekał na remont, obijał się po garażach, komórkach, stodołach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ten gs jest do ogarniecia, naprawde mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 a wiecie ile za GS dałem w 2009roku ? 1600pln :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Bo to tanie bydlaki są. :D Myślisz że mój był drogi he he :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 a wiecie ile za GS dałem w 2009roku ? 1600pln :)Bo to tanie bydlaki są. :D Myślisz że mój był drogi he he :happy: wiem, wiem sprzęty mają dożywocie, ale jak bedziecie mysleli o sprzedaży to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi