Wic Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam wszystkichMam pytanie które pokrętło podpowiada za odbicie a które za kompresje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 manual prawdę Ci powie dobry człowieku Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 manual prawdę Ci powie dobry człowieku Jakby miał to by nie pytał...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jakby miał to by nie pytał......ma piękny drogi motocykl a nie ma manuala?sam chce grzebać śrubami od amorka tylko nie wie która do czego ? bidula jakaś, sierotka :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wic Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Manuala mam i nawet umiem z niego korzystać . Tylko że to nie jest amortyzator montowany seryjnie do tego motocykla wiem tylko że jest firmy WP a na ich stronie nie mogłem się doszukać co do czego służy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi