Staszek_s Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Witam, jako że zmieniłem komplet kufrów, sprzedaję te, któe zakupiłem wraz z motocyklem.Zatem używane:- dwa boczne E41 Givi całe czarne (te z "szyfrowaną" klapką). Niestety jeden jest porysowany z boku od spodu, taki zakupiłem. Oczywiście nic nie jest wyłamane, połamane itp. Komplet 4 kluczów.- tylnu V46. W zasadzie prawie jak nowy, drobne ryski, nawet mi niespecjalnie by przeszkadzały. Dwa klucze. Cena jaką proponuję to 60% ceny nowych na allegro. Zdjęcia mogę jakieś przesłać.pzdr Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) V-46 sprzedany, zostały boczne.pzdr Staszek Edytowane 14 Grudnia 2012 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Boczne sprzedane, zatem temat do usunięcia przez życzliwego Moda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi