Gość Anonymous Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 :twisted:jak jade to musze trzymać kierownice lekko skręconą czy to sa krzywe widełki i osochzzzi i jak zaradzić temu problemowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 Albo masz krzywe widelki albo krzywa rame jezeli sciaga cie na jedna strone tak mi sie wydaje .Czy nie przydzwoniłes w cos ostatnio ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 ... może to być również krzywa kierownica.Jeżeli nie, to znaczy, że nie jest dobrze. Pozostaje mieć nadzieję, że to tylko widelec, a nie cała rama. Życzę szczęścia. Oby się okazało, że to mały problem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gagee Opublikowano 21 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2002 A co trzeba zrobić z widelcem, gdyby się okazało, że to z nim jest coś nie tak ???(też właśnie mam podobny problem, ale raczej wygląda mi to na skrzywioną kierownice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 22 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2002 Najpierw sprawdz kierownice zaloz inna jak bedzie wsyztko ok to maly klopot a jak widelki krzywe to sa firmy ktore prostuja widelki ktore jescze nie sa tak badzo zgiete i beda nadawaly sie do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2002 Tylko pamiętaj, że widełki prostuje się tylko i wyłącznie na wschód od Odry. W cywilizowanych krajach, gdzie ludziom płacą za ich pracę tyle, ile jest ona warta, nikt nie robi takich głupot. Zgięta goleń nadaje się na śmietnik (albo do walki na meczach), ale nie do motocykla.Oczywiście ważne jest w tym momencie, co to za moto, czy można goleń dostać, ile ona kosztuje, jak się używa motocykla itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 22 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2002 Vx jak on ma jakas motorynke czy cos malego to mzoe wyprostowac ale jak ma cos szybkiego i duzego to wiadomo ze nie nadaje sie do prostowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2002 Oczywiście, zgadzam się. Napisałem, że zależy od sprzęta.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 23 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2002 Cześć.Sprawdź ustawienie kół. A dokładniej czy są one w każdej płaszczyżnie równoległe i czy ślady pokrywają się. Istotne jest również to czy motor ma tendencje do skręcania po pusczeniu kierownicy - jeżeli nie to może być krzywa sama kierownica. Nie polecam prostowania alementów które można wymienić. Na pewno do tych elementów należa co wcześniej sygnalizowali inni rury przedniego zawieszenia. Podejdź do tego problemu z rozwagą. Nie słuchaj "fachowców" którzy za 100 zł sprawią żę nikt nie pozna że twoje rury były kiedyś zgięte. To bajery! Niektórzy w ostatnich sekundach życia to zrozumieli - tyle że za późno!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karrol Opublikowano 24 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2002 A CO GDY w junaku (nie ma juz serwisu(-: ) mam skrzywione ok 3 mm , a dostac prose graniczy z cudem- jeszcze mi sie nie udalo--------chodzi o lagi ........ile mozna na tym przeleciec wyskakujac z drogi???? :? :? :? :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2002 Długość lotu zależy od prędkości początkowej, a także od masy obiektu, więc jak będziesz jeździł wolno i moooocno się trzymał, to nie powinno Cię daleko wyrzucić. :lol: W Twoim przypadku, poszukaj fachowca od prostowania. Nie będzie to to samo, co nówka, ale Junak cały nie jest nówką, więc chyba wystarczy. fachowców szukaj w blacharniach samochodowych - oni prostują wszystko, co miało wypadek i w Niemczech jest złomem - rura goleni od Jaśka nie będize problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi